Rädd för att bli kidnappas :(

Hej alla ! idag när jag var på väg hem från skolan så såg jag ett par äldre killar en med en knark cigarett ( tror jag den såg iaf ut så som de ja har sett på tv ) iaf så kollade de på mig jättemycket och vände sig typ var 5 sekund blev ju livrädd. Gick så långsamt jag kunde för att inte stöta ihop med de plötsligt stannade killarna och  sa typ något till varandra om mig tror jag ( jag hade ju hörlurar på mig så jag hörde inte ordentligt ) jag gick iaf en annan väg så jag skulle komma ifrån de och de brydde sig inte men jag sprang ända hem i skräck att bli kidnappad nu ska jag iaf kolla klart på family guy heeej

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>