Var hos Bella !

Heeej alla ! sry för rätt dålig uppdatering de senaste 7 dagarna ? igår var jag iaf hos Bella och skrattade som vanligt ihjäl mig särskilt när ” krokusen ” hade klipp pottfrisyr HAHA satt lixom och skrattade ihjäl mig vid matbordet i sådär 6 minuter :-). Juste mitt skratt är ju så högt och ovanligt och jag hade oturen att börja skratta som en idiot när vi skulle gå på promenad med Chanel ( Bellas chiwawa ) för att jag började tänka på ett skämt hennes mamma sa haha jag är verkligen ”normal”… nu så måste jag göra läsläxan sista dagen också typical meeee……  haha..

Heeej så länge :)

076

 

Mömsig paj till dessert hos Bella

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>