Dagens låt…

Dagens Låt är…. : In Your Words – REBECCA BLACK ? 

Ni vet hon som får ca 1000 elaka kommentarer varje sekund på hennes musikvideo…. Helt sjukt hur människor kan vara MINST sagt otrevliga :( otroligt att hon har klarat allt hat. Azzå hon förtjänar inte ens så mycket hat e till och med ” på hennes lag ” så F**K U michael j nelson ( du förtjänar inte att få ditt förnamn / efternamn med stor bokstav i början ) haha nädå men tack vare honom så har hon fått typ 1000 dödshot , Fått ca 700.000 + elaka kommentarer osv. Nu ska jag inte snacka mer…

Visst är hon mycket bättre nu ?

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>