Top 5 favoritkändisar

 

5. Karmin. Karmin började jag verkligen gilla för 2 veckor sen. Hennes låtar spelades HEEEELA tiden på den sydkoreanska av MTV som jag kollade på i Thailand men då tyckte jag låten bara var helt ok inte superbra inte dålig… Finns det något ” fangrupp’s namn ” ? Karma’s , Karmin Bitch ?. Hon är typ den ända kvinnliga rapparen jag gillar förutom Nicki Minaj men hon känns så falsk med hennes tonvisa smink Karmin känns mer ” äkta ” och jag tycker hon sjunger bättre ! 

 

4. Justin Bieber. Justin Bieber började jag gilla i mars ? . Och var ” Belieber ”  från Jun – Dec… men gillar fortfarande hans musik och har stor respekt åt honom som artist. Min favoritlåt är T.H.A.T P.O.W.E.R av honom och Will.i.am eller vad nu han heter…. Har haft en dröm om att han hade one less loney girl och han drog upp en gammal kvinna med STOOORA påsar under ögonen och han knuffar undan henne HAHA 

 

3. Alexandra Nilsson. Alexandra eller ” Kissie ” som hon nu är mest känd för har jag gillar i ca 1 år nu.                         Har haft en jättekonstig dröm när Alexandra kidnappar mig på ett gym och kör mig till TEXAS och häller tändvätska på mig och helt plötsligt så blir hon snäll och vi blir bloggpolare och jag helt plötsligt driver Sverige’s kändaste blogg !….hehe        ( konstiga drömmar man har… ) 😉

                                 

 

2 Taylor Swift. Taylor Swift tror jag jag började gilla sent 2012 ( November )? och då var jag verkligen en ” Swiftie ”  fast jag tror jag inte visade det så mycket. Min absoluta favoritlåt då var You Belong With Me nu är det ju Mine – Live 2011. Jag har haft en dröm då vi var bästisar ( haha i know ) och åkte runt i U.S.A som Morgan och Ola Conny en stark resa i U.S.A HAHAHAHA. Iaf så skulle Taylor ha en konsert i Michigan och mitt under konserten blev hon skjuten och dog… :( tur att det inte har hänt på riktigt iaf 😉

1. One Direction. One Direction började jag gilla år 2011 ( typ 15 dagar innan nyår ? ) iaf så var de på tv HEEEEELA tiden på den sydkoreanska motsvarigheten av MTV så satt typ inne på hotellrummet HEEEELA tiden haha. En gång drömde jag e dröm med One Direction i … Jag var med och ” min kompis Emma ” . Iaf så var vi bästa vänner och hade VIP-Biljetter till One Direction konserten i Stockholm och när vi är där så drar de upp Emma på scen och sjunger , Och er henne blommor, choklad och nått mer till henne konstigt nog blir jag jävligt avis ( det är en dröm jag kan inte kontrollera mig ok ! ) sen ska vi träffa de backstage för vi hade ju VIP-biljetter och då fick jag deras auto , en bild med var och en + en med alla och hårvårdstips av ZAYN BWHAHAHA och så väckte pappa mig när jag blev bästis med Louis :( haha. Sen så gillade jag inte 1D lika mycket pga av att Justin Bieber släppte sin skiva Believe men från december har jag varit en ” directioner ” om jag får säga det själv. 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>