JESUSTANTEN

Vet ni vem jesustanten är ? Svar en väldigt underhållande finsk tant som säkert har någon sjukdom så hon är GALEN i gud/jesus en JESUSIEBER eller GUDRECTIONER NO1. hahaha. Hon går iaf oftast runt på drottinggatan och skriker på plankstekar , Jesus eller att det är en synd att vara homosexuell och vill hamna i helvettet. Några av mina klasskmpisar jag blivt ” jagade ” av henne eller 1 har blivit ” jagad ” och en satt på tunnelbanan när hon kom in och skrek. Jag vill ju träffa henne :(

Här kommer några videos med henne…

När hon stör en intervju…

YouTube Preview Image

Hahaha men hör hennes skrik i bakgrunden

 

Här skriker hon på klotter , plankstekar och sjunger opera…

YouTube Preview Image

 

HÅLL TRUTEN LYSSNA PÅ KÄRLEKSTÅRTA FÖR KÄRLEKEN

YouTube Preview Image

 

JAG ÄR 666 ( djävulen i sifferkod )

YouTube Preview Image

 

Hon flippar på några låtsaslebbar och attackerar ” deras gäng ”

YouTube Preview Image

 

DÖDA LIK UPPSTÅR

YouTube Preview Image

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>