Mådde inge bra….

Hej alla ! Sry för att jag inte bloggade igår. 

1. Var för att jag städade ( i typ 5 timmar inkl. matpaus )

2. Jag mådde inge bra när det började kväll så det var nog smartast att bara ta några alvedon , dricka lite vatten och mysa framför tv:en ?

Annars har jag väl inte gjort så mycket : Fixat WiMP , Duschat och Lyssnat på musik på spotify….

Idag var det iaf skola och shit vad mycket jag har missat ! ( jag menar jag var borta på fredagen och det är 4 lektioner och en är gympa.. ) Missade att flourtanten skulle komma ( jag tror att en viss lärare / skola inte hade råd att gå till tandläkaren så de fixa det ett GRATIS besök i skolan så de ska kunna utnyttja situationen att fråga om deras hål…. , Typ en halvfilm , läxor mm. MEN jag slapp lamm i kardemummasås och jasminris :D. (haha )

Nu ska jag checka mailen och läsa lite nyheter…

See ya..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>