Morgan Och Ola Conny En Stark Resa Igen

Har ni sett  Morgan Och Ola Conny En Stark Resa Igen ? Det hade iallafall premiär förra måndags. Till er som inte har en susning vad det är så är det två stycken whitetrash män från succé Ullared. Ola Conny är den som                                ” kommunicerar ” mest om hans SVÄNGELSKA gills tex. Hello ajm eat frukost lajk müsli and milk as frukost ajm lajk gjor frrukost and englisch frukost morre lajk skrambel eg yum eller När en kvinna ber att få se hans körkort : Can i see your driver license please ? O-C : What ajm don’t förstår Kvinnan : What ? , Can i see your driver lincense please = , O-C : Vad säger hon Morgan ? M : Jag vet inte ? O-C : Menar hon att vi är snygga ? M : Nej K: D.r.i.v.e.r L.i.c.e.n.s.e please O-C dis kard ? HAHAHAHA VAD JAG SKRATTADE IHJÄL MIG

Nu började heeej

049047

055 Morgan Och Ola Conny En Stark Resa Igen

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>