Läraren fick damp

Tjääääääna alla blogg läsare !.

Ni kommer inte att ana hur sur min lärare blev idag på mentorstiden. Tänk er att tvåhundratusen nyvässade kattnaglar klöser på en helt ny griffeltavla + ljudet av en miljarder AN-255 Mriya ( typ världens största flygplan ) när de ska lyfta =  Hennes utbrott. Vill ni veta varför ? Vi tycker det inte är schysst att småungar och ett par **** lärare som inte kan vänta i 5 minuter utan det är helt okej att knuffa undan folk och ställa sig lägst fram i mat kön.. Iré**’s reaktion : VAFAN TÄNKER NI MED EN JÄVLA LITEN UNGE SKA VÄL FAN FÅ TA MAT INNAN ER FÖR DOM ÄTER LÅNGSAMMARE ! , ATT NI ENS HAR MAGE ATT SÄGA SÅ SKÄMS PÅ ER SKÄMS SKÄMS SKÄMS PÅ ER. Jag,Eve å Bella satt lixom och försökte dölja våra gapskratt och när vi skulle fälla upp bänken ( för att vi skulle städa bänken ) så satt jag å Bella och garvade vi ihjäl oss.

En annan sak som hände var när jag, Eve och Alle ” skulle gå på toa ” och när vi skulle snacka började Eve skrikgråta pga.  av att det låg blod i killarnas toa ( tur att jag inte gick in där och nr 1 innan hon upptäckte det. Hon hade kollar på ngn skräckis  där det såg ut sådär…

Nu sitter jag iaf framför TV:en och halvkollar på Hells’s Kitchen..

Auslima Aulikom xD 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>